понеділок, 15 січня 2018 р.

Школа інтерактивного навчання.

            Сьогодні STEM-освіта - один з актуальних напрямів модернізації та інноваційного розвитку природничо -математичного профілю. В основі її лежить вивчення у комплексі усіх природничо- математичних дисциплін та практичне застосування отриманих знань. Якість впровадження даної освіти багато в чому визначається компетентністю та рівнем професійної діяльності педагогічних прцівників, наскільки вони активно використовують новітні педагогічні підходи до викладання та оцінювання, інноваційні технології, методи та засоби навчання з акцентом на розвиток дослідницьких компетенцій.
           11 січня 2018 року на базі КЗ :"Фізико - математична гімназія №17 ВМР" було організовано та проведено Школу інтерактивного навчання для методистів РМК (ММК), які відповідають  за викладання хімії та керівників методичних об'єднань вчителів хімії. Тема засідання "Застосування STEM-освіти у навчанні хімії". Перед учасниками Школи виступили : завідувач лабораторії викладання хімії КВНЗ " Степанова Л.В., методист з природничих дисциплін ММК м. Вінниці Любчак І.О. та директор КЗ "ФМГ №17"Нестюк В.М.
            Учасники Школи інтерактивного навчання ознайомилися з досвідом роботи вчителя хімії КЗ :"Фізико - математична гімназія №17 ВМР", вчителя вищої кваліфікаційної категорії зі званням "вчитель - методист" Рєзнік О.Т. Оксана Тарасівна представила колегам свої доробки щодо впровадження STEM-освіти у навчальний процес вивчення хімії, запропонувала в дії спробувати методи та засоби, які вона використовуює у своїй роботі. Усі учасники були активними суб'єктами навчання. Під час проведення круглого столу було  відмічено що дана методика є потужним засобом заохочування учнів виченням хімії.
          Висловлюємо вдячність адміністрації школи ( директор Нестюк В.М, заступник директора Коршак А.А.)  та кафедрі природничих дисциплін "ФМГ№17" за допомогу в організації проведення Школи інтерактивного навчання.
       
             




Інші фото можна подивитись тут:

Немає коментарів:

Дописати коментар