понеділок, 12 лютого 2018 р.

ІІІ етап Всеукраїнської учнівської олімпіади з хімії.

             11 лютого 2018 року на базі комунального закладу НВК"ЗШ І-ІІІ ст.- гімназія №23 ВМР" було проведено ІІІ етап Всеукраїнської учнівської олімпіади з хімії. У ІІІ етапі взяли участь  92 учня - переможці ІІ етапу,  представники 33 регіонів області.
            До участі у підготовці та проведенні ІІІ етапу олімпіади були запрошені працівники Департамету освіти і науки Вінницької облдержадміністрації,   КВНЗ «Вінницька академія неперервної освіти», викладачі Вінницького національного медичного університету ім. М.Пирогова, Вінницького національного технічного університету,  Вінницького державного педагогічного університету ім. М.Коцюбинського, Донецького національного університету ім. Василя Стуса (м. Вінниця),    вчителі загальноосвітніх та спеціалізованих навчальних закладів міста Вінниці та області.
 Олімпіадні завдання ІІІ етапу складалися з теоретичного та практичного турів, були розраховані на знання  учнями фактичного матеріалу з хімії, вміння логічно мислити, застосовувати теоретичні та практичні знання для розв’язання задач. Обсяг та рівень складності завдань забезпечував учням можливість як найповніше розкрити свої здібності. 
Оргомітет та члени  журі дякують адміністрації школи за належно  створенні умови для проведення  ІІІ етапу олімпіади пройшов на належному рівні.


Фото  ІІІ етапу олімпіади можна подивитися тут :

Немає коментарів:

Дописати коментар