пʼятниця, 27 квітня 2018 р.

Школа професійної адаптації для молодих вчителів хімії

          26 квітня на базі академії пройшло друге засідання ШПАФ для молодих вчителів хімії з проблеми "Реалізація практичної спрямованості змісту хімічної освіти з використанням технології дослідницького навчання".У роботі Школи прийняли участь представники 15 районів Вінницької області.
        Одним з актуальних завдань сучасної школи- пошук оптимальних шляхів зацікавлення учнів навчанням, підвищення розумової активності, спонукання до творчості, яка здатна здійснювати самостійний вибір і приймати відповідальні рішення в різноманітних життєвих ситуаціях, яка вміє застосовувати здобуті знання практично і творчо. Допомогти у виконанні такого завдання вчителям хімії допоможе використання на уроках хімії технології дослідницького навчання.
        Перед учасниками Школи виступила Медвідь Людмила Анатоліївна, вчитель хімії Обухівської ЗОШ І-ІІІ ступенів Мурованокуриловецького району, яка поділилась своїм досвідом роботи щодо використання даної технології  під час навчання хімії у школі. З вчителями було проведенно майстер-клас.
       За результатами роботи у ШПАФ молоді вчителі хімії отримали сертифікати учасника Школи.


Щоденники для учнів та  решта фотографій можна подивитися тут :

Немає коментарів:

Дописати коментар