пʼятниця, 1 лютого 2019 р.

Компенсаційна спеціалізована школа вчителів хімії


30 січня на базі КЗ «Вінницька академія неперервної освіти» пройшло перше засідання компенсаційної спеціалізованої школи вчителів хімії ( тренери ЗНО з хімії) . Тема роботи Школи « Методика системної підготовки учнів до ЗНО з хімії. Мета – ознайомити тренерів з звітом про проведення 2018 року ЗНО з хімії, із завданнями та результатами ЗНО з хімії, надати методичну допомогу вчителям  щодо підготовки учнів , опрацювати завдання, які виявилися складними для учасників ЗНО і з’ясувати причини такого виконання.
            У роботі Школи прийняли участь 35 чоловік, представники районів, міст та ОТГ  нашої області.
             Перед учасниками  Школи виступили  Білик О.О.,  проректор з науково-педагогічної роботи та моніторингу якості освіти КЗ «Вінницька академія неперервної освіти», Марцева Л.А., заступник директора Вінницького регіонального центру оцінювання якості освіти, Степанова Л.В., завідувач лабораторії викладання хімії, Рєзнік О.Т., заступник директора, вчитель хімії КЗ « Подільський науково-технічний ліцей для обдарованої молоді.
            Марцева Л.А. ознайомила присутніх з офіційними звітами про проведення ЗНО з хімії у 2018 році, звернула увагу на структуру та зміст сертифікаційної роботи, на психометричні характеристики завдань роботи.
             Завідувач лабораторії викладання хімії звернула увагу  вчителів хімії (тренерів ЗНО з хімії) на знання  нормативних документів : освітня програма з хімії для учнів 7-9 та 10-11 класів, на оновлені програми з хімії для ЗНО, на результати виконання завдань сертифікаційної роботи, особлива увага приділялась складним завданням для учасників тестування.
            Рєзнік О.Т. провела зі слухачами Школи практичні заняття з тем «Окисно-відновні реакції» та «Типи розрахункових задачі по темі «Розчини».
             Усі слухачі Школи були активними учасниками і приймали участь в обговоренні питань, які розглядались на засіданні. Наступне засідання Школи буде проведено у квітні.


 Решта фотграфій та презентацію можна подивитися тут :hhttps://drive.google.com/drive/folders/1snTDJcLc5g-JEA7CmWguf8nZ1YPmHFkc?usp=sharing


Немає коментарів:

Дописати коментар