неділя, 12 липня 2020 р.


Ось і завершились дистанційні курси підвищення кваліфікації вчителів хімії першої кваліфікаційної категорії. Згадується наш  перший день, ранок 7 липня. Переживання, хвилювання, проблема з підключенням,  немає світла, зник інтернет. У цей день погода "внесла" свої корективи у розпорядок роботи наших курсів.  Але ми об'єднали  свої зусилля, допомогли один одному, навчились комунікувати один з одним у незвичайному режимі  і отримали гарний результат.
Далі дистанційне навчання : проведення викладачами академії цікавих  вебінарів  , змістовне презентування своїх матеріалів, обговорення  актуальних  освітніх тем, практичні  заняття з Гранкіною Т.М. (головний редактор газети "Хімія" видавництво "Основа").
Шановні мої колеги! Ви  великі МОЛОДЦІ! Для багатьох із вас це була не відома форма навчання, не до кінця опанованованою, 
але ми всі разом подолали свої страхи, переживання, побоювання, ми впорались. Я дякую вам за активність, за відповідальне ставлення до свого навчання,  за майстер-класи на вебконференції.
 Усім бажаю плідної роботи, нових ідей, невичерпної енергії і наснаги у всіх ваших добрих справах. До очної зустрічі  у нашій академії.
 З повагою  Лариса  Степанова.



Немає коментарів:

Дописати коментар