пʼятниця, 29 липня 2022 р.

НУШ 5 клас

 

Шановні колеги!!!

         На платформі освітнього проекту «На Урок» будуть організовані вебінари, які допоможуть Вам   в організації освітнього процесу в 5 класі :

-         3 серпня 2022 року -   вебінар «Інтернет – ресурси в роботі вчителя: прості сервіси на кожний день». Спікер вебінару  Любов Цукор ознайомить з використанням доступних, дієвих простих  онлайн – сервісів під час освітнього процесу, які стануть у пригоді в різних умовах і для вирішення різних завдань. З детальнішою інформацією можна ознайомитися за посиланням :

https://naurok.com.ua/webinar/internet-resursi-v-roboti-vchitelya-prosti-servisi-na-kozhen-den

 

-         9 серпня 2022 року -   вебінар « Розвиток ключових компетентностей НУШ 5 клас на уроках курсів «Пізнаємо природу»/ «Природничі науки» / «Довкілля». Вебінар розкриває базові знання та практичні вміння формування та розвитку ключових компетентностей НУШ у здобувацького кола 5 класу на заняттях природничої освіти.

З детальнішою інформацією можна ознайомитися за посиланням : https://naurok.com.ua/webinar/rozvitok-klyuchovih-kompetentnostey-nush-u-5-klasi-na-urokah-kursiv-piznaemo-prirodu-prirodnichi-nauki-dovkillya

 

-         11-12 серпня 2022 року -  конференція «Особливості організації навчання в 5-6 класах НУШ». Мета цієї інтернет-конференції «На Урок» – опрацювати тему організації навчання в 5-6 класах НУШ відповідно до вимог сучасної системи освіти. Конференція містить інформацію не тільки для вчителів НУШ, а й для адміністраторів та предметників, які працюють у середній школі.

З детальнішою інформацією можна ознайомитися за посиланням : https://naurok.com.ua/conference/org-nus




Немає коментарів:

Дописати коментар