вівторок, 20 грудня 2022 р.

Хімічна олімпіада

 

 Шановні колеги!

Запрошуємо ваших учнів взяти участь в IV дистанційній Всеукраїнській хімічній олімпіаді, 2023 (далі «Олімпіада»). Ця Олімпіада не є заміною Всеукраїнської олімпіади з хімії. Вона підготовлена членами журі Всеукраїнської хімічної олімпіади та волонтерами на суспільних засадах. Результати Олімпіади учасників 11-го класу будуть враховані при підготовці команди країни для участі в міжнародних змаганнях. Результати Олімпіади не можуть бути враховані в якості додаткових рейтингових балів при вступі до українських ВНЗ.

Олімпіада відбудеться в 2 тури (заочний та очний/дистанційний). Завдання Олімпіади будуть складатися окремо для учасників 8-го, 9-го, 10-го та 11-го класів.

Для участі в Олімпіаді вам потрібно пройти реєстрацію в гугл-формі: https://forms.gle/DeBJ5SFemkMbZ555A   Реєстрація відкрита!!!

Реєстрація одного учасника дозволена лише в одному класі! У випадку множинної реєстрації, буде збережений лише запис в найстаршому класі.

З більш детальнішою інформацією можете ознайомитися за даним посиланням : https://www.facebook.com/100064811706767/posts/pfbid02ChvEecXsVSdARrWL8X3PDhV2RNp1qxMaiUzaD7i8hoko2kTxiffLJfsZFcjoMCAil/



Немає коментарів:

Дописати коментар