вівторок, 20 березня 2018 р.

Школа інтерактивного навчання

                16 березня на базі академії було організовано та проведено Школу інтерактивного навчання за участю Гранкіною Т.М.,  заслуженим вчителем України, головним редактором науково- методичного журналу "Хімія" видавничої групи "Основа", автором підручників "Хімія.8 клас", Хімія.9 клас"  та методичних розробок для вчителів хімії. У роботі Школи прийняли участь  керівники методичних об'єднань вчителів хімії, слухачі курсів вчителів хімії ІІ категорії та спеціалісти. 
            Тема засідання "Використання технологій складання інтелектуальних карт, скрайбінгу й інфографіки на уроках хімії"
             У час високорозвинених технологій, коли знання постійно оновлюються, розширяються, поглиблюються стає особливо актуальним питання: чого і як треба навчати дітей у школах. 
            Мета Школи - ознайомити присутніх з впровадженням та використанням методів продуктивного навчання :скрайбінг,  інфографіка й інтелектуальна карта у навчальному процесі. Дані технології дозволяють зацікавити учнів предметом хімія, розвивають комунікативні навички, креативне мислення, творчий підхід та допомагають вчителю легко та нестандартно організувати навчальну діяльність та урізноманітнити урок хімії.
          У рамках засідання Школи було проведено майстер - клас  Гранкіною Тамарою Михайлівною, яка  продемонструвала як на уроці можна використовувати дані технології.
Всі учасники Школи приймали активну участь під час проведення майстер -класу.



               З матеріалами майстер - класу можна ознайомитися тут :
,https://drive.google.com/drive/folders/1fIRRHUuJxmGo5XpvA01p7ddF3t4jMv_L?usp=sharing "https://drive.google.com/drive/folders/1tYmweJ6K-N6dJwsDLIFJknv8O3H-MlVK?usp=sharing

Немає коментарів:

Дописати коментар