четвер, 19 листопада 2020 р.

Школи професійного зростання для вчителів хімії

 

18 і 19 листопада проходило навчання  учасників  ШКОЛИ ПРОФЕСІЙНОГО ЗРОСТАННЯ  для вчителів хімії. за темою «ТЕХНОЛОГІЯ НАВЧАННЯ УЧНІВ  РОЗВ’ЯЗУВАННю хімічних ЗАДАЧ.Роль розрахункових задач у розвитку мислення та практичних навичок учнів».

Мета нашої Школи професійного зростання для учителів хімії  це ще раз привернути увагу  до сьогоднішньою проблеми - формування предметної компетенції в учнів під час  розв’язування розрахункових  задач. Розв’язування задачі є найраціональнішій  методом  засвоєння та закріплення теоретичного матеріалу, поєднання теорії з практикою.

Два дні спільної активної роботи  слухачів і викладачів школи.  Викладачі  Подільського науково - технічного ліцею для обдарованої молоді : Гранкіна Т.М. і  Рєзнік О. Т.  приділили увагу таким питанням як обчислення за хімічною формулою і обчислення за рівняннями хімічних реакцій, запропонували свої підходи щодо методики складання  та розв’язування  розрахункових задач.

 Під проведення круглого столу учасники ШПЗ обмінялись своїм досвідом роботи, думками і висловили вдячність  організаторам школи і викладачам, які сприяли їхньому фаховому зростанню.








Немає коментарів:

Дописати коментар