четвер, 30 травня 2024 р.

Тематичні курси вчителів хімії та біології

 

«Велика подяка всім за дуже цікавий, пізнавальний курс! Бажаю всій команді міцного здоров'я, благополуччя, мирного неба над головою. Дуже цікаві курси. Багато взяла для себе. Дякую !!! Надзвичайні емоції та враження Дякую. Все було актуально, цікаво, корисно. Щиро дякую, за такі душевні та змістовні курси! Щиро дякую! Було дуже приємно і цікаво»

            Ці слова написали слухачі тематичних  курсів «Реалізація ідей НУШ при навчанні біології та хімії у 7 класі базової школи (2024/2025 н.р.)» у своїй   вихідній анкеті.   Тематичні курси підвищення кваліфікації вчителів хімії та біології проходили у період з 27 травня по 30 травня. 

    Під час навчання розглянули питання сучасних підходів до навчання в Новій українській школі, МНП з хімії та біології, реалізація принципів діяльнісного підходу, особливості реалізації  різних видів навчальної діяльності, формувальне оцінювання та його інструменти.

Під час роботи курсів  відчувалася  атмосфера доброзичливості, співпраці.

Нехай девізом нашої спільної взаємодії будуть слова : «Якщо ти відчув вітер змін, не будуй щит, а став вітрила і вільно пливи у відкрите море». Тому продовжуємо разом впроваджувати НУШ у базову школу.







Немає коментарів:

Дописати коментар