середа, 14 лютого 2024 р.

Зустріч з автором МНП і підручника"Хімія" для 7 класу


З метою підготовки вчителів хімії  до впровадження основних положень Концепції нової української школи, вирішення актуальних проблем щодо викладання хімії у базовій середній школі 13 лютого 2024 року КЗВО «Вінницька академія безперервної освіти» лабораторія хімії разом з видавництвом «Ранок»   провели онлайн-зустріч « Сучасні підходи до викладання хімії в контексті НУШ: виклики та реалії сьогодні» для вчителів Вінницької області з Владиславом Григоровичем- автором модельної навчальної програми та підручника хімії для 7 класу.

Олексій Владиславович  ознайомив учасників зустрічі  з авторськими підходом до реалізації модельної навчальної програми «Хімія. 7-9 класи», зі структурою нового підручника для 7 класу, різноманітними прийомами, методами й формами роботи, які пропонуються до використання на уроках хімії за допомогою підручника.

 Така зустріч надала можливості всім присутнім по-новому поглянути на процеси творення сучасної методики викладання хімії у базовій школі.

Усі  учасники ( 279 осіб) подякували Олексію Григоровичу за можливість познайомитися з модельною програмою та новим підручником.






Немає коментарів:

Дописати коментар