вівторок, 20 лютого 2024 р.

Обираємо підручник для 7 класу "Хімія"

 

15 лютого 2024 року КЗВО «Вінницька академія безперервної освіти» лабораторія хімії разом з видавництвом «Оріон»   провели онлайн-зустріч « Підручник , який надихає і допомагає пізнавати хімію у Новій українській школі» для вчителів Вінницької області з Ольгою Ярошенко - автором підручника хімії для 7 класу.

Ольга Григорівна ознайомила  учасників вебінару  зі структурою нового підручника «Хімія. 7 клас»  ( авт. Ярошенко О.Г., Коршевнюк Т.В.), з різноманітними формами ( практичні, творчі) роботи, які   мають стати перевагою в роботі вчителя, звернула увагу на завдання, які учитель може використовувати під час формувального оцінювання.

Зустріч Ольгою Ярошенко була цікавою й корисною для педагогів, особливо в період, коли потрібно свідомо підійти до вибору модельних навчальних програм та підручників на цикл базового предметного навчання, а також краще розібратися в принципових підходах НУШ.

Усі  учасники ( 270 вчителів Вінницької області) подякували Ользі Григорівні за можливість познайомитися з новим підручником для учнів 7 класу.








Немає коментарів:

Дописати коментар