понеділок, 5 лютого 2024 р.

ІІІ етап Всеукраїнської олімпіади з хімії.

 

04 лютого 2024 року на базі КЗ «Вінницький ліцей №16» у дистанційному форматі проведено ІІІ етап Всеукраїнської учнівської олімпіади з хімії. Олімпіада –  це пошук, підтримка, розвиток творчого потенціалу обдарованої молоді, це сприяння  залученню обдарованої молоді до інтелектуальних змагань,  це простір для розширення і поглиблення знань, пізнання нового.

Відповідно до квоти  до участі в олімпіади було запрошено  146 учнів.   Прийняло участь 105 учасників, представники 39 територіальних громад, учні комунальних закладів : «Подільський науковий ліцей» і «Тиврівський  науковий ліцей», а саме: 42 учня 8-х класів, 37 учнів 9-х класів, 17 учнів 10-х класів та 12 учнів 11 класів.

          Предметно-методичною комісією було запропоновано у кожній паралелі по п’ять завдань, які розподілені за вивченим матеріалом та рівнями складності.

Усі члени журі – висококваліфіковані фахівці  на чолі з головою журі Сергієм Радіо, проректора з наукової та навчальної роботи Донецького національного університету імені Василя Стуса, кандидата хімічних наук, доцентом,  перевірили та проаналізували роботи учасників олімпіади.

 На сайті КЗВО «Вінницька академія безперервної освіти» розміщено попередні результати ІІІ етапу Всеукраїнської учнівської олімпіади з хімії: https://docs.google.com/document/d/1YOQAwVrIN2OeKTLy4g-IHeHO9TJgUN8Z/edit

 Оргкомітет, члени журі висловлюють  вдячність вчителям хімії, що надихають й мотивують своїх учнів ставати кращими, розвиватися інтелектуально в такий складний час для нашої країни.




Немає коментарів:

Дописати коментар