понеділок, 26 серпня 2024 р.

Готуємося до 2024-2025 навчального року




На запрошення Центрів професійного розвитку педагогічних працівників Погребищенської міської ради  та Барської міської ради 22 серпня та 23 серпня взяла участь у роботі засідання професійних спільнот вчителів хімії та вчителів, які викладають інтегрований курс «Пізнаємо природу».

З педагогами були обговорені нагальні питання щодо викладання  хімії та інтегрованого курсу в 2024/2025 н. р. Особлива увага приділялась питанням організації навчання хімії  у 7-х класах.  Учителі взяли активну участь  в обговоренні нових нормативних документів: Типова навчальна програма для 5-9 класів закладів загальної середньої освіти та Рекомендації оцінювання результатів навчання здобувачів освіти відповідно до Державного стандарту базової середньої освіти.

Засідання спільнот пройшло в творчій, конструктивній обстановці.

Щиро дякую нашим колегам : Тімергазіній  Валентині Григорівні,  консультанту «Центр професійного розвитку педагогічних працівників Погребищенької міської ради» та Стрельчук Наталії Олександрівні, директору комунальної установи «Центр професійного розвитку педагогічних працівників Барської міської ради» за запрошення та можливість поспілкуватися з педагогами.

Нехай Ваші старання завжди призводять до бажаних результатів і реалізації ідей НУШ у новому навчальному році.

 ДЯКУЄМО нашим ЗСУ за можливість працювати, рухатися уперед і зупинятися на досягнутому.















Немає коментарів:

Дописати коментар