пʼятниця, 30 серпня 2024 р.

Серпнева зустріч

 

27 серпня відбулося серпневе засідання професійної спільноти вчителів, які викладають у 5-6 класах інтегрований курс «Пізнаємо природу», за очною формою навчання з використанням дистанційних технологій (у синхронному режимі). Тема засідання «Організація освітнього процесу при навчанні інтегрованого курсу «Пізнаємо природу»,  у новому 2024-2025 навчальному році. У засіданні взяли участь представники усіх громад Вінницької області.

Під час засідання з педагогами обговорили зміст нормативних документів, необхідних для організації якісного  освітнього процесу в закладах освіти у новому навчальному році, про  сучасний урок,  про подолання освітніх втрат, питання щодо оцінювання школярів  тощо.

Модераторами зустрічі були завідувачка лабораторії хімії Степанова Л.В., завідувачка лабораторії біології та екології Опаренюк Г.А., завідувачка лабораторії географії та природознавства.

Вчителі виявили високий рівень активності при обговоренні усіх питань.

 З методичними рекомендаціями та презентацією можна ознайомитися за посиланням : https://docs.google.com/presentation/d/1bkx8YUfSAKQ3tyReoKK6OuzYCXXXjNJ0/edit?usp=sharing&ouid=100309708416274416111&rtpof=true&sd=true

            Мирного неба, здоровя, наснаги, шановні педагоги!

Віримо і підтримуємо наші ЗСУ!






Немає коментарів:

Дописати коментар